Sportkamp

VOLZET, u kan zich HIER op de wachtlijst plaatsen.

De laatste week van de zomervakantie, van maandag 26 tot vrijdag 30 augustus, organiseert Gezinsbond Drongen een sportkamp voor kinderen van geboortejaar 2014 tot 2018.

Onder leiding van ervaren lesgevers komen de kinderen in contact met allerlei sporten en spelen. Het kamp gaat door op Landgoed de Campagne.

We maken ten volle gebruik van de mooie omgeving en zullen, zoveel als het weer ons toelaat, buiten vertoeven.

Om jullie als ouder in deze laatste week van de vakantie volledig te ontzorgen zijn lunch en tussendoortjes inbegrepen.   

LOCATIE: Landgoed de Campagne (Gijzelstraat 12, 9031 Drongen)

KOSTPRIJS:

  • 120 euro voor leden van de Gezinsbond
  • 150 euro voor niet leden

Inclusief lunch, tussendoortjes en opvang van 7u45 tot 17u30. Wie nog geen lid is van de Gezinsbond maar dit wel wenst te doen, kan ook al aan voordeeltarief inschrijven. Je moet er dan wel voor zorgen dat het lidmaatschap voor de aanvang van het kamp in orde is.   

Thema 1: Mario en de gestolen ster

Doelgroep

Geboortejaar 2017 en 2018 (16 plaatsen)

Och neen, Mario zijn geliefde ster is gestolen. Gelukkig hebben we hem terug kunnen bemachtigen. Alleen zit hij opgesloten in een koffer.

Verbeter de records, verdien tips en open op vrijdag de koffer om de ster te bevrijden. Een kamp waar tal van verschillende sporten aan bod komen.

Inhoud

Circustechnieken, lasershoot, kinderboerderij, jungletrefbal, defend the castle,…

Thema 2: Olympische Spelen

Doelgroep

Geboortejaar 2014, 2015 en 2016 (16 plaatsen)

Omschrijving

2024 het jaar van de Olympische Spelen in Parijs. In dit kamp organiseren we verschillende tornooien die aansluiten bij de disciplines van de Olympische Spelen.

Samen met de deelnemers gaan we op zoek naar de leukste sport van de landen die we naar voor brengen. Uiteraard horen daar ook de Olympische ceremonies en de nodige medailles bij. Sommige sporten leren we zelf kennen in VR.

Het doel is om een leuke en educatieve ervaring te bieden die de waarden van de Olympische Spelen, zoals vriendschap en respect weerspiegelt.

Inhoud

Hockey, atletiek, boogschieten, tag rugby, lasershoot, VR, …

De inschrijving is pas definitief na betaling van het gepaste bedrag op rekeningnummer BE60 0350 0021 6370 van Gezinsbond Drongen.

Event Details
Event Details