Babybabbels, beweging en meer

We starten met een Baby Move voor papa’s en baby’s vanaf 2 maand (tot ze kruipen of lopen). Dit wordt een speelse en ontspannende knuffelsessie. De papa stimuleert en daagt uit en zet zo de baby aan tot ontdekking.
De mama’s (en oudere kindjes) genieten ondertussen van een rustige babbel.

Daarna gaan we op pad voor een Draagwandeling op maat van jonge gezin. Wie zelf een draagsysteem heeft, kan dit meenemen. Wie graag een ergonomische draagzak uitprobeert, kan een draagzak lenen voor zowel jonge baby’s als kleuters tot 6 jaar. Je geeft best vooraf de leeftijd van je kindje door.

Bij minder gunstig weer blijven we in de buurt en vertelt onze begeleider Nele Allaert over de Babytaal (geluiden die vooral voorkomen  tijdens de eerste 5 levensmaanden-Dunstan Babytaal). Je leert de 5 geluiden herkennen waarmee jouw baby zijn basisbehoeften aangeeft: honger, moe, boertje, darmkrampjes en ongemak. Resultaat: je baby huilt minder, drinkt beter en slaapt meer (en jullie dus ook). Dat is een mooie start samen!

TIJDSTIP: Zaterdag 27 april 2019 van 9u30-12u
LOCATIE: OTC Baarle, Baarledorpstraat 90, Drongen
INKOM: 5 euro per gezin, inschrijven bij lea.de-baets@online.be met vermelding van de leeftijd van de baby + indien je een draagsysteem wenst. Voor de oudere kindjes voorzien we een speelhoekje!
ORGANISATOR: Gezinsbond Drongen